tiistai 23. elokuuta 2011

Day 4 - Bileet!


Hotskulla ehostauduttiin ja lähdettiin ulos. Pojat kävivät huitaisemassa saksalaiset dönerit massuihin, jonka jälkeen oltiin valmiita haistelemaan Lloret de Marin biletuulia. Päädyttiin ensin drinksupaikkaan neuvoa antaville. Cocktailit oli aika isoja ja kokoonsa nähden halpoja. Nyt en enää muista lukuja, mutta olisiko ollut litra ja 5 euroa? (Korjatkaahan asianomaiset!)


Kuva: Mikko

Kuva: Anneka

Kuva: Anneka

Pohdittiin mihin mentäsiin. Oltaisiin tietysti haluttu mennä joihinkin kivoihin teknobileisiin, tai semmoisiin missä ylipäänsä tulisi hyvä musiikki, mutta koska sellaisiin paikkoihin oli hintava sisäänpääsymaksu, suostuttiin Zoo Clubin (?) sisäänheittäjän tarjoukseen (drinkki ilmaiseksi ja hintakin ihan ok), ja päädyttiin juurikin sellaiselle klubille, mikä ei ihan meitä nyt koskettanut. Musa oli nrj-tasoa, kävijäkunnan keski-ikä 18 tai alle, ja sisäänpääsyyn kuuluvat drinksut aika pienet, mutta sentään ihan maukkaat.


Kuva: Anneka

Neljän aikoihin taisi paikka mennä kiinni, vaiko kenties jo sitä ennen. Viime hetkillä tuli ihan tanssittavaa musaakin ja siinä parin olusen lomassa oltiin tutustuttu muutamaan saksalaiseen abipoikaan, joista yhden kanssa lähdettiin biitsille jatkoille.


Kuva: Anneka


Kuva: Anneka


Meillä oli oikein kivat juttelutuokiot siinä. Aurinko nousi ja paikalle saapui lisää saksalaista nuorisioa. Juteltiin, laulettiin ja juotiin. Enpä nyt muista mitä ihmettä sanoin tai väitin, mutta sen tuloksena pojat halusivat heittää minut veteen.


Kuva: Anneka

Kuva: Anneka

Eivät onnistuneet, joten kävelin sinne sitten itse.

Kuva: Anneka

Kuva: Anneka

Vesi tuntui kivan lämpimältä ja ilmakin kun alkoi siitä kuumentua, kävin hakemassa meille uikit, pyyhkeet ja patjat. Ihmisiä alkoi kerääntyä rannalle. Patjan kanssa oli kyllä ihan kiva taas lillutella, mutta kun alkoi pelottaa että nukahtaisin siihen lainelle, päätin että parempi varmaan ottaa siinä vaiheessa torkut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...