keskiviikko 3. elokuuta 2011

Day 3 - Mallinuket Andorran illassa


Andorrassa oli jännää. Pientä ja kapeaa, mutta komeaa. Hotellimme l'Isard löytyi hyvin. Juuri ja juuri mahduttiin kapeaa sivutietä alamäkeä pitkin ajamaan auto parkkipaikalleen. Meille oli varattu kolme huonetta. Vähempikin olisi riittänyt, sillä kahdessa huoneista oli parisängyn lisäksi kiva parvi, jossa kolmas vuode.


Kuva: Anneka

Kuva: Anneka

Sovittiin vajaan tunnin levähdys- ja virkistymistauko, jonka jälkeen tavattaisiin synttärisankarin huoneessa. Onnitteluseremonian jälkeen suunnattiin kaupungille.
Kaupathan oli tuohon aikaan jo kiinni, mutta oli kiva kävellä ja katsella ympärilleen. Etenkin kun mallinuket oli jotenkin erityisen tyylikkäitä.

Andorra la Vella oli paikkana tietysti ihan käsittämättömän pieni pääkaupunki, mutta jollain tapaa kiinnostava. Oli niin hiljaista, ja erilaista. Elektoriikka oli edullista ja alkoholijuomat, mutta esim. ulkona syöminen hintavampaa. Pitsat maksoivat kympin verran, mikä ainakin berliiniläiselle tuntuu kalliilta.
Kuva: Anneka


Tuolla mannekiinilla oli jotenkin epäilyttävä asento ja ilme.Synttäreiden kunniaksi käytiin hotellia vastapäätä illallistamassa oikein kivassa paikassa. Otin salaatin, jossa oli pekonia, vuohenjuustoa, krutonkeja ja hunajaa. Tosi hyvää! Oluen jälkeen olo oli suhteellisen pirteä, joten päätettiin vielä nuorison voimin lähteä katsastamaan läheinen puisto. Siitä kehkeytyikin melkoinen seikkailu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...