perjantai 5. elokuuta 2011

Day 3 - Kiipelissä


Haettiin hotellihuoneesta pullo skumppaa ja sukellettiin Andorran villiin yöhön. Missään ei näkynyt ristinsielua (no ehkä jokunen ihminen jossain saattoi vilahtaa), oli hiljaista ja rauhallista, mutta lisäksi hyvin siistiä, järjestelmällistä ja valaistua. Epätodellinen paikka. Tuli vahvasti The Truman show mieleen.


Kuva: AnnekaNo, päädyttiin sitten sinne puistoon, joka vaikutti vaikka kuinka kivalta. Siellä oli paljon laitteita laspille. Tosin kaikkien vieressä oli kyltti maksimi-ikärajasta. Oltiin pahiksia ja testailtiin silti joitain.
Siinä puiston portilla saattoi olla kyltti, jossa saatettiin ilmoittaa puiston olevan auki puoleenyöhön, mutta koska oltiin n. 5 minuuttia ennen sulkemisaikaa paikalla, ajateltiin, että miksei voitaisi mennä sisään.Mentiin jonkun laivan alle juomaan sitä skumppaa ja olipa meillä poppivehkeetkin mukana. Huomattiin vartijoiden lähestyvän meitä. Piilotettiin pullo ja sammutettiin musa, mutta jatkettiin kuitenkin jutustelua. Vartijat kävelivät mitään sanomatta ohi, mikä vähän kummastutti, sillä kyllä he varmasti olivat meidät sekä kuulleet että nähneet.Lähdettiin kiertämään puistoa, ja tajuttiin, että kaikki portit oli laitettu kiinni. Pohdittiin vartijoiden käytöstä ja päädyttiin siihen tulokseen, että joko he vierastelivat kummaa kieltämme, eivätkä uskaltaneet tulla sanomaan mitään, tai sitten halusivat tehdä meille jäynän.No, sielläpä sitten oltiin. Mikäs siinä!Tuo musta asia oli kuulemma tosi mukava lepopaikka, mutta koska niitä ei ollut kuin yksi kappale, katsottiin parhaaksi suunnistaa hotelliin nukkumaan. Ensin piti vaan löytää aidasta sopiva ylityskohta.


Kuva: Anneka

Kuva: Anneka

Kuva: Anneka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...