tiistai 19. heinäkuuta 2011

Day 2 - Iltakävelyllä


Pulikoinnin jälkeen suunnistettiin suihkun kautta ruoka- ja juomaostoksille. Käveltiin vähän kauemmas haaveenamme löytää SuperSparia halvempi kauppa. Joku toinen Spar-kauppa löytyi ja sieltä ostettiin murkinaa ja virvoketta. Tiedä sitten tuliko se sen halvemmaksi, mutta niin toimittiin. Kasvisvalikoima oli suppea ja hirvittävän kallis. Salaatin väsääminen saatiin siis unohtaa, mutta olihan siellä niitä jättipulloja Despradoseja tarjouksessa!

Paljon oli pysäyttelijöitä matkan varrella, kun käveltiin pääkatua pitkin. Sisäänheitto-kulttuuri oli Lloretissa ihan omissa sfääreissään. Hyvissä ajoin iltasella jo koitetaan saada porukkaa sisään klubeille erilaisilla tarjouksilla, kuten "maksa 50 ja saat juoda niin paljon kun haluat koko illan". Rastat herätti taas paljon huomiota ja kaikki kyseli mistä ollaan. Eipä ollut ennen suomalaisia paikassa juuri nähty. Yhdelle promoajalle Mikko sanoi että "maybe later", johon poju lohkaisi "Don't say later because then I say alligator!"Eh..


Kuva: Anneka

Matkalla hostellille pysähdyttiin ostamaan Annekalle uimapatja ja siinä sitten samalla ostin itselleni matkamuistoksi tyylikkään ja tehokkaan viuhkan. Kämpillä kokkailtiin pihviä ja pastaa. Ruokailun jälkeen lähdettiin iltakävelylle.Siitä kulman takaa alkoi nimittäin aika kiva rankakallio-kävelyreitti. Niemen toisella puolen olisi avautunut toinen ranta ja jonkun linnankin siellä piti olla, mutta kivipolku oli sortunut yhdestä kohtaan, mikä keskeytti matkantekomme siihen.


Photo: MikkoNimen kärjessä oli "Merimiehen vaimo" -patsas. Sanotaan, että kun koskettaa patsaan jalkaa ja katsoo horisonttiin, kaikki toiveet toteutuu.Kuva: Anneka

Silläkin kävelyllä tuli välillä "paikallinen nähtävyys"/"julkkis lomalla" fiilis kun porukka vaan otti valkokuvia meistä. No Mikosta lähinnä, mutta istahdin minäkin siihen viereen poseeraamaan.Illan hämärtyessä alkoi taivaalla pyrähdellä paljon pikkulepakoita!


Kuva - Anneka

Ostin parilla eurolla tuollaisen pikkuisen valokopterin/ufon, joka ammutaan taivaalle ja sieltä se sitten pyörii nätisti alas. Noita näkyi hirveästi joka paikassa!
Mukava päätös mukavalle illalle. Siitä sitten kämpille nukkumaan. Uni tuli helposti. Sitä ennen piti kuitenkin vähän pakata reppua seuraavan päivän seikkailua varten...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...